Food Teamy w akcji – Tydzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania

Zaczęło się. Pierwsze Food Teamy już zaczęły działać. Imponująco to wygląda!

Pierwsza prezentacja w wykonaniu Marysi Czaplickiej, Kingi Czarkowskiej i Darii Guski -tosty i sok pomarańczowo-jabłkowy.

Druga prezentacja – Anastazja Ociesa i Paulina Dziubak – sok bananowo-truskawkowy ozdobiony kawałeczkiem cytryny.

Trzecia prezentacja – Weronika Rybak, Kasia Oworuszko, Julka Załęska – smoothie owocowe.

Czwarta prezentacja – Olek Kowalski, Filip Rutkowski, Paweł Czerniewicz – koktajl bananowo-truskawkowy.

Piąta prezentacja – Kacper Malicki, Damian Bąk, Paweł Karpiniak – wafelki z owocami i masłem orzechowym.

Prezentacja szósta – Wiktoria Grudzień, Julia Pawełas, Julia Sawicka – płatki owsiane z jogurtem i owocami.

Prezentacja siódma – Marzena Schlegel, Karolina Horn – zdrowe kanapki.

Prezentacja ósma – Paulina Tomaszkiewicz, Roksana Szibalska – sałatka grecka.

Prezentacja dziewiąta – Kuba Zych, Konrad Rynko, Marcel Czaplicki – shake owocowy.

Prezentacja dziesiąta – Natalia Kostek, Amelia Mizielińska, Wiktoria Stolarczyk – deser owocowo-jogurtowy.

Prezentacja jedenasta – Szymon Karpiński, Szymon Guz, Mateusz Skiba – koktajl owocowy.

Prezentacja dwunasta – Jakub Piwek i Michał Gudaniec – szaszłyki owocowe.

Prezentacja trzynasta – Zosia Karpiniak, Roksana Piasecka, Zosia Jaroszewicz – tortilla, sok pomarańczowy i szaszłyk owocowy.

Ciekawe, czym zaskoczą nas kolejne zespoły? Więcej zdjęć dostępnych jest w szkolnej galerii.

Wpis będzie aktualizowany o kolejne prezentacje.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*